Loppis!

Skrivet 2010-12-19 @ 21:37:55
Idag har jag och Malin varit på loppis i Norrköping.. Båda vi hade massa saker som vi inte ville ha längre men tyckte de var onödigt att kasta det så vi bestämde oss för att åka på loppis.
Det gick inte alls så bra vi hade tänkt oss att sälja alla saker, det var inte så mycket folk där idag eftersom det har varit så dåligt väder(typ snöstorm?).. Det är så typiskt att det är jätte dåligt väder just den dag när vi har bestämt att åka in.. Menmen, inte så mycket att göra åt det nu!
Det var svin kallt där inne, jag var trött och en tant som hade sina saker vid ett bord brevid oss hade ju inte alla chips i påsen!!!! Hon var helt störd, trodde t.ex att hon kunde köpa en jacka av Malin för 30kr och sen sälja vidare den till andra för ett dyrare pris! Det var massa sånna lustiga saker hon gjorde! Hon kom till vårat bord och tog kläder och sa att vi fick ta något vid hennes bord, alltså att vi skulle byta saker med varandra.
Det värsta av allt var att hon inte fatta att hon var så äckligt jobbig, och hon fatta verkligen inte när vi sa att vi inte ville att hon skulle köpa våra saker för de pris hon ville, och att vi inte ville ha några fula saker från hennes bord. Hon försökte ju ändå bara lura oss i alla fall.! Vilken idiot säger jag bara! Hon förstörde en stor del av våran dag!
Det kändes ju lite ovärt att vi åkte in på loppis idag, men lite pengar tjäna vi iaf!
Nu har vi bestämt att vi år göra ett nytt försök någon annan gång efter nyår! Hoppas på bättre tur då och att den där kärringen inte är där då!
När jag kom hem hade Magnus varit duktig och städat<3
Så idag har vi lagat mat och kollat på film oså! Mys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback