New In!

Skrivet 2011-02-26 @ 03:18:15
Jag är inte trött!!!! Klockan är snart halv 4 och jag är vaken och pigg son en lärka(?)
Vet inte vad jag ska göra nu, Magnus somnade för lite mera än 1 timme sen och jag har städat fixat redan(så behöver jag inte göra det imorgon bitti).. Hmm, nått hittar jag väl på, annars får jag nog tvinga mig själv att sova. Det kan va bra att sova snart så jag inte sover bort hela dagen imorgon.. Jag tycker inte om att sova länge, visst finns det vissa undantag när det kan va skönt att sova ut men oftast gillar jag att gå upp tidigt så man hinner med mycket saker.,

Idag har jag och Magnus varit i stan med min mamma. Jag köpte två par skor, två tröjor, en klänning, tights en långklänning, trosor och puder. Magnus köpte en hårddisk, wax och skor. Bra dag på stan, men det var stressigt att hinna med allt vi skulle innan vi var tvugna att åka hem igen!

Ikväll har Malin och Victor varit här. Vi har pratat resa(igen). vi måste planera vissa saker så det inte blir något krångligt när vi ska åka iväg. Det är ganska långt tills vi ska åka, men bättre att planera i tid.. Det kommer bli en kanonbra resa!

Några av sakerna jag köpte idag(glömde ta kort på trosorna och ena tröjan så det struntar jag i att lägga upp bild på).. Det är jättedåliga bilder men det får ni stå ut med!


Skor. Skopunkten-399 kr


Skor. Skopunkten-399kr


Långklänning. Monki-40kr(rea)


Klänning. Monki-300kr


Tröja. Monki-350kr


Tights. Monki-200kr

Hold it against me!

Skrivet 2011-02-22 @ 15:59:06

Villhasommar!

Skrivet 2011-02-22 @ 15:56:19
I lördags var vi på fest hos Basse, det var kul!

I söndags var vi hemma hos min familj och firade min "lillebror" Adam som fyllde 10 år. Det var trevligt. Men herregud så snabbt tiden går, känns som att han var 6 år nyss.

Igår var vi en sväng i Ringarum när Magnus sluta jobbet. Jag var på ett möte som gick kanonbra. Längtar tills jag ska börja. Vi hälsade även på Magnus mamma när hon jobbade.

Idag har jag inte gjort mkt annat än att plugga....

Tycker att det kan sluta snöa nu. Tycker det är dags att det blir vår istället! Tycker inte om när det är kallt och massa snö, det räcker nu..

Vill ha sommar. Åka ut på sjön med båten. Sola och bada. Grilla. Så underbart!



18/2

Skrivet 2011-02-18 @ 12:25:03
Igår var jag i stan med Malin :) vi var på stan och fikade med Mathilda och sen åkte vi hem till henne, bra dag!

Idag har jag tvättat sen kl halv 7.. inte kul. Ska snart börja plugga, inte heller kul...

Ikväll ska vi till stan och äta på restaurang med Magnus pappa, hans farmor, Peter, Christian och Jessica. Tror det är dom som ska med iaf! Mysigt!

Jag har fått ett dåligt besked idag, jag är rädd. Men det är inget jag kan påverka så jag måste strunta i det.. Jag är glad att jag har fina människor som stöttar mig och att jag har en pojkvän som alltid gör mig glad!

Snart kommer min mamma hit en sväng <3

Min katt Manfred när han levde<3

Lite sent kanske!

Skrivet 2011-02-16 @ 14:52:45
I lördags åkte vi på fest hos Johan Nilsson. Det var mycket folk och helt okej där men vi stannade bara några timmar.

I söndags var vi bara hemma och tog det lugnt. Vi hade tänkt åka till min mamma och hälsa på men hon och Jonas skulle på bugg kurs så det gick inte hihi..

I måndags var det ju alla hjärtans dag. Jag stod i köket väldigt länge och lagade tre rätters middag tills Magnus kom hem då. Sen fick han en present också. Det var en mysig dag.!

Idag har jag pluggat på den där jävla engelskan som jag hatar, men hur mycket jag än hatar det och hur mycket jag inte vill plugga så måste jag vara duktig och göra det. Vet att jag kommer bli glad när jag är klar med det.!

Alla hjärtans dag middagen jag bjöd på:

Förrätten: Toast med skagen. Gjorde ett hjärta eftersom det var alla hjärtans dag.




Varmrätten: Ris och fläskfliégryta.




Efterrätten: Cheesecake med hallon.



Alla Hjärtans Dag - Överraskning!

Skrivet 2011-02-12 @ 16:25:40
Igår hade Magnus fixat en överraskning till mig för att det är Alla hjärtans dag på måndag, det är ju lättare att hitta på något när det är helg än på en veckodag därför blev det igår.

Han har varit hemlighetsfull i typ 1 vecka och jag har verkligen inte kommit på vad vi skulle göra. Det har varit jättespännande och jag har varit hur nyfiken som helst!

Det började iaf med att Johan kom hit och hämtade oss runt kl 4. Sen åkte vi till Ringarum och hämtade Victor och sen till Sörping och hämtade Malin. Sen åkte vi in till stan och åt på Bacchus, dom hade bokat bord där. Vi åt förrätt ( toast med skagen ) och varmrätt ( Plankstek, men Malin åt något annat). Det var hur gott som helst!

Efter det skulle vi vidare till ett annat ställe. Vi åkte till ett spa, dom hade hyrt relax-avdelningen så vi var helt ensamma där. Hur mysigt är inte det då?
Det var tända ljus och lugn musik, vi badade jacuzzi och bastade!

Sen åkte vi vidare till Världens Bar och drack lite drinkar. Kvällen avslutades på Plus.
Tyvärr så åkte Malin och Victor hem när vi nästan precis kommit till Puls för Malin hade fått urinvägsinfektion. Men det är inget att göra åt, hoppas hon mår bättre idag!

Det var en helt underbar kväll. Kunde aldrig tro att det var något sånt vi skulle göra. Kan inte förklara hur glad jag är. Jag måste vara den lyckligaste tjejen i hela världen!

Tack Magnus för den bästa kvällen! Du är underbar!<3

Bilder från igår:

Utanför Bacchus!


Malin och Victor när vi skulle beställa!


Restaurangen!


Magnus och Jag!


Malin och Victor!


Magnus och Jag!


Malins Mat!


Mat!


Inne på relax-avdelningen. (det såg mycket mysigare ut i verkligheten, blixten gjorde det så ljust!)


Malin och Victor i jacuzzin!


Magnus och Jag!


<3


Malin och Victror!


Victor och Malin på Världens bar!


Jag och Magnus på Världens Bar!



Tog inga mer bilder under kvällen!
Men jag har alla minnen kvar.
Det var en helt oförglömlig kväll igår!<3

Jessie J-Do It Like A Dude

Skrivet 2011-02-11 @ 10:29:47

Jag&Nattis!

Skrivet 2011-02-11 @ 10:16:31
Hittade två bilder på mig och Nattis från i somras.

Jag saknar det!


Jag&Nattis<3


Johan, nattis och Jag när vi var på Yxningen i somras!

Vinter igen!

Skrivet 2011-02-11 @ 10:00:42
Häromdagen trodde jag verkligen att våren var på väg, det var sol, snön smälte och man fick vårkänslor.. Men nej, inte ska det bli vår än va! Jag är trött på det här kalla, tråkiga, snöiga och jobbigt vädret vi har i Sverige just nu. Jag vill ha sommmar nu!

Igår var jag och Malin inne i stan en sväng, vi skulle träffat Mathilda också men allt blev rörigt och krångligt så det blev ingen Mathilda för oss igår. Vi får passa in det en dag nästa vecka istället!

Pluggapluggaplugga!

Skrivet 2011-02-08 @ 14:54:21
Idag har jag pluggat och pluggat ännu mera. Tycker inte alls om Engelska B, det är för svårt eller så är inte jag tillräckligt smart(?)  jag vill bli klar med kursen så snabbt som möjligt i alla fall därför ska jag plugga så mycket jag kan nu.

Nu ska jag plocka iordning lite och börja fixa maten tills min älskade pojkvän kommer hem.
Förhoppningsvis så kommer Malin(som jag har saknat massor i några dagar nu) och hälsar på oss sen<3

Saknar även min fina vän Mathilda<3


True friends are never apart. Maybe in distance, but not in heart!<3


Pink - Fuckin' Perfect

Skrivet 2011-02-07 @ 14:54:36

Zombie!

Skrivet 2011-02-07 @ 13:35:28
I fredags var vi bara hemma och tog det lugnt, vi var en sväng nere hos Emil också men det blev inte länge.

I Lördags var vi först hos Hutte och förfestade sen åkte vi till bowlingen i Sörping. Vi firade Emil för att han har fyllt år. Vi åt plankstek och spelade bowling. Söderköpings bowling är verkligen inget jag skulle rekomendera. Vi hade bokat bord kl 8 och fick vänta på maten till halv 10. Vi skulle ha bowlat vid kl 9 eller 10 men fick vänta till kl 11.. Hur dåligt är inte det?
Kvällen var ändå ganska trevlig, vi var 24 personer eller något så vi hade ju tid att roa varandra medans vi fick vänta på allt..

Igår var vi i Ringarum och hälsade på Magnus mamma och åt mat. Hon har fått ordning i lägenheten nu och det är jättefint! Vi fick massa gardiner, dukar och andra bra-att-ha-saker av henne.

Idag har jag pluggat. Engelska B är svårt och inte kul! Får be om lite hjälp av Magnus när han kommer hem :*



Bilder från i lördags:

Poppe när vi var hos Hutte!



Magnus och Rasse bakom!



Simon och Mogge!



Sebbe och Johan!



Malin!



Hutte!



Magnus försöker hjälpa Emil att knäppa byxorna eftersom han har fullt upp med att äta korv.. hahaha




Det är över nu!

Skrivet 2011-02-03 @ 21:46:29
I dag har jag varit en sväng inne i stan med Malin, vi träffade även våran fina vän Mathilda och tog en fika med henne. Mysigt. Känns som det var hundra år sen jag träffade Mathilda så det var på tiden.

Nu är Malin, Turbo, Emil, Johan och Sebbe hos oss. Dom har kollat på Sveriges Värsta Bilförare och har haft väldigt roligt åt dom som är med i programmet.

Nu är allt över. Nu ska jag starta ett nytt kapitel i mitt liv. Livet som bara kommer att handla om mig, Magnus, min familj och mina vänner. Jag ska inte tänka på allt gammalt som har påverkat mig och mitt liv. Det går inte att förklara hur allt har varit för mig, men det är över nu. All skit och alla hemska minnen ska bort!


Jag älskar dig Magnus Anderstedt! <3