Tvåtusentio!

Skrivet 2010-12-31 @ 10:46:24
År 2010 är snart slut!
Jag orkar inte skriva så jättemycket om 2010, men jag kan summera året med några ord och en liten text!

Konstigt, hat, ilska, hot, irritation, depression, svek, lögner, otrohet.
Lycka, kärlek, givande, glada, förväntansfull, perfekt.

Första delen av 2010 är det hemskaste som hänt i mitt liv, tänker inte gå inte på några detaljer just nu men det var hemskt! Vill aldrig mer vara i sånna situationer igen eller med sånt folk. Självklart fanns det vissa bra stunder den första halvan också, hade jag inte gjort vissa val och tagit vissa beslut då så hade inte mitt liv varit så bra som det är idag! Jag vill tacka alla som har hjälpt mig ännu en gång! Tack så jättemycket! Finns inte ord som kan beskriva hur mycket ni har gjort för mig! Vill inte ens tänka på hur mitt liv hade varit nu om inte ni fanns!

Andra delen av 2010 har varit underbar! Jag har träffat många nya vänner och min fina pojkvän<3 jag har nu efter många om och men äntligen förstått att jag inte ska bry mig om hur idioterna håller på mot mig! Jag har flyttat till en lägenhet med Magnus, vi har varit utomlands och hittat på massa andra roliga saker! Halva året har varit perfekt.!
År 2010 började på ett dåligt sätt för mig. Men det här året har varit så himla bra hittills och ska fira in det nya året med massa fina vänner och min pojkvän så det kan absolut inte gå fel!
Eftersom jag fick ett dåligt slut på 2009 och en dålig början på 2010 så måste jag få ett bra 2011 om jag får ett bra slut på 2010(?) hihi..





Gott nytt år!

Inteokej!

Skrivet 2010-12-30 @ 16:52:25
Jag är sjuk! har ont i halsen och är förkyld som djuret. Måste bli frisk till imorgon. Det är inte okej att vara sjuk på nyårsafton!
Jag har ingen ork att skriva något idag så det får bli ett kort och tråkigt inlägg!
Bild på mig från idag, sjuk, inget smink och inte fixat håret eller nått. Helt neutral helt enkelt. haha!
Aja..
Nu ska vi mysa hela kvällen så jag blir frisk till imorgon. Brahej!

Fireworks!

Skrivet 2010-12-29 @ 15:12:40
Jag och baby har varit i Viken och köpt raketer och dricka till nyår nu. Känns skönt att det är klart i alla fall. Sen var vi ska va på nyår är ju en annan femma(?)
Nu har vi lagat mat, ska äta sallad, min favorit! hihi!
Jag har även gjort min dagliga syssla och fixat smörgåsar till Magnus som han ska få med sig till jobbet! Han fick extra fina till imorgon för att han är världens bästa!
Jag är så grymt sugen på att åka till Thailand igen. Vi brukar åka dit varje år men nu är det typ 1,5år sen jag var där sist.. hm hur kan det blivit så? aja får se om vi tar och bokar en resa vartefter.. skulle vara underbart!

Här är en bild på raketerna Magnus köpte till mig :) Dom kommer bli jättebra, det är massa små smällare! Jag vill inte ha några stora, tycker inte om att smälla dom. Magnus har massa stora raketer som han ska smälla och det är bra för dom är fina att titta på! hihi
Mat hej!


All in my head!

Skrivet 2010-12-29 @ 10:11:38
Jag är så himla glad varje dag nu, alltså överdrivet glad. Jag ler typ hela tiden och skrattar, busar, dansar oså :p Det känns bra att jag har blivit så igen. Gamla Emelie börja komma tillbaka mer och mer (y) Förhoppningsvis så har jag kommit på att jag inte ska tänka på allt dåligt hela tiden! Dom är ju idioter hela bunten så varför ens lägga energi på att må dåligt för att dom är sjuka i huvudet(?)
Det är tur att jag har familjen, Magnus och mina underbara vänner!<3 Ni har stöttat och hjälp mig massor med allt. Finns inget sätt som jag kan tacka er på, ni är värda det bästa!
Nu ska jag se om Mathilda har vaknat :) hon ska komma hit o äta frukost idag.! Vi brukar ses och göra det ibland. mys hej!

Happy!

Skrivet 2010-12-28 @ 13:00:54
Stackars Mathilda som har blivit sjuk. Jag hoppas verkligen att hon blir frisk till nyår<3 Jag har också mått illa hela morgonen, men tror de kan vara att jag inbillar mig för att jag träffade Mathilda igår och är så rädd att bli sjuk. Jag har varit vaken sen kvart över 5 i morse! Jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu, det är helt fel tid att bli sjuk!
Annars har jag haft en bra dag hittills.
Nu ska jag städa lägenheten och hitta på någon mat tills Magnus kommer hem!
Det är en sån dag när jag bara ler och är glad. Jag kan inte sluta le. Sånna dagar gillas!<3


New In!

Skrivet 2010-12-27 @ 19:09:50
Idag har jag varit i stan med Malin. När vi kom in träffade vi Mathilda, Linnéa, Anna och Moa och fikade med dom. Sen gick vi på stan och de är ju mellandagsrea nu så man kan ju fynda en hel del saker. Men det är ganska jobbigt att gå på stan när det är rea för det är hur mycket folk som helst och alla är som djur!! Helt galna!
En del saker lyckades jag iaf hitta i paniken. Min pojkvän skämmer bort mig hihi! men som tur är så tycker han att jag är värd det<3
Tröja Gina Tricot-125kr
Strumpbyxor Gina Tricot-40kr    T-shirt Monki-40kr
Tröja Monki-75kr
Väska Monki-125kr

Gold!

Skrivet 2010-12-26 @ 22:23:38
Igår var det fest på Viran, det var helt okej! orkar inte skriva så mycket om det. Tog inga bilder på hela kvällen, det glömde jag helt bort :p
Idag har jag och Magnus varit hos hans pappa och ätit jätte god mat. Peter och Christian kom också dit. Efter vi ätit så gick vi upp till våran lägenhet för Christian hade inte sett den än.
Marie hämtade oss här och då åkte vi ner och kollade på bio! Vi såg Änglagård tredje gången gillt. Den var inte så speciellt bra, men det var ändå kul och mysigt och gå på bio alla tillsammans, var bara Jessica som inte var med idag!
Nu är det dags för söndagsmys!
hej!
Bild från i när vi var i Bulgarien!<3

Christmas!

Skrivet 2010-12-25 @ 13:52:30
Har haft en fin jul med familjen och världens bästa pojkvän!
På morgonen gav jag och älskling alla julklappar till varandra, fick massssa fina kläder av honom, underkläder, nagellack och läppstift<3
Sen gick vi ner till hans pappa och åt frukost. Sen åkte jag och Magnus ner till min familj och firade jul med dom. Vi åt massa mat, kollade på kalle anka, sen kom tomten och vi fick massa fina julklappar igen, sen åt vi ännu mera godis o annat onyttigt.
Det har varit en bra jul helt enkelt! Är nöjd med alla julklappar vi har fått!
Bilder på sakerna kommer en annan dag.
Ikväll blir det fest!!!!
Några bilder från julafton!
Älskling hos hans pappa på morgonen!
Alla killar som var och firade jul hos mamma o dom!
Jenny och Helene!
Adam, Magnus, jag och Daniel!
Caroline, Jenny, Helene och mamma!
Finis Magnus och jag!
Jag och Daniel!
Baby och jag!
Adam, Adam, Simon och tomten!
!
Magnus och Simon!
Magnus och Simon!

1 dag kvar!

Skrivet 2010-12-23 @ 12:35:54
Det är julafton imorgon :D Så otroligt fort tiden går känns som det nyss var sommar ju!
Jag längtar jättemycket till imorgon! Jag o Magnus har en liten gran som är supersöt, men det bästa av allt är alla julklappar under granen:) hihi


Julfirande hos Magnus mamma!

Skrivet 2010-12-23 @ 10:33:43
Igår var vi hos Magnus mamma Lena och skulle fira jul eftersom vi inte ska vara på samma ställe som henne på julafton. Vi har bestämt att vi inte ska köpa några julklappar till varandra i år, men det kunde inte Lena hålla. Vi visste att hon inte kunde hålla det så köpte vi också en grej till henne. Av mig, Magnus och Peter fick hon en jättestor ljuslykta som står på golvet. Den är så fin, skulle också vilja ha en sån men vi har inte plats med det i våran lägenhet. Egentligen skulle vi inte öppna några julklappar igår, vi skulle tagit med dom hem och öppnat dom på julafton.. men det gick inte, det slutade med att alla öppnade sina julklappar igår i alla fall:) hihi...
Jag fick: en klänning, två tröjor, ett linne, och två kjolar.
Magnus fick: två tröjor, strumpor, kalsonger, en grej som man sätter på flaskan när man häller upp sprit eller vin så det inte ska droppa(?)
Tillsammans fick vi: en låda, 8 vinflaskor och en likör!
Pelle fick: en dammsugare, en tröja och en pyjamas.
Lena fick: Ljuslyktan
Vi fick även med oss en dammsugare hem, vi fick Peters gamla eftersom han fick en ny igår.. perfekt!
Det var en mysig kväll hos Lena! Blev jättenöjd med alla saker vi fick! Vi kom hem sent och efter det gick vi vidare till Emil ett tag.

Peter!
Flipp!
Lena!
Peter och Magnus när dom öppnar Peters dammsugare!
Dammsugaren!
Sötis Flipp när hon och jag myser under bordet!
Kläderna jag fick av Lena! (inte världens bästa bild, men det får duga..)
Lådan vi fick!
Vinet och likören vi fick!

Pärlor!

Skrivet 2010-12-22 @ 12:50:57
Igår städade jag, tvättade och gjorde knäck hela dagen. Många säger att knäck är svårt att göra, och det hör ju faktiskt till julen. Men jag förstår inte varför jag skulle envisas med att göra knäck(?) jag tycker ju inte ens om det.. Det gick bra att koka upp det och att göra "kulprovet" men sen när jag skulle lägga i det i formarna så gick allt åt helvete. Formarna är ju så små, knäcken stelnade och det kändes som det var smet i hela köket.. Aja nu har jag i alla fall provat, får se om jag gör om det igen. Det borde finns något knep hur man gör så att dom blir bra :p hihi
Malin, Turbo och Sebbe kom hit igår kväll och då spela vi monopol igen. Turbo vann den här gången, men antagligen så fuskade han på nått sätt !! hihi nevars..
Skönt att det är jullov nu!
Bild på min fina vän Mathilda!<3

Monopol!

Skrivet 2010-12-20 @ 23:37:18
Nu har vi spelat klart monopol! Vem vann då? Jo jag!! Överlycklig hahah. Brukar aldrig ha tur och vinna i spel!.
Jag hade nästan alla hotell och gator, Magnus hade några gator med hus och hotell, Turbo hade alla stationer och Malin förlorade(stackarn)..
Spelet slutade med att jag hade alla hotell och alla pengar, hihi..
Nu ska vi sova, ska bli så skönt, är jätte trött.!
Godnatt!!

Take Over Control!

Skrivet 2010-12-20 @ 19:22:19
Skolan idag var slapp, vi hade julpyssel..Det var mysigt, vi tände ljus( jag älskar ljus!) jag tycker det är så härligt innan julen när man pysslar och alla är glada i skolan(antagligen är väl alla glada för att det snart ska bli jullov, men ändå. haha)
Bussen var sen idag så jag kom typ en kvart sent till skolan. När jag kom till skolan ringer Malin mig och är helt tokig för hon kommer inte ut med sin bil! Hon var helt galen i telefonen och nästan skrek: Jag hatar alla jävla plogbilar, fattar inte varför dom inte kan ploga vägarna. Nu är jag så arg!
Haha jag tyckte så synd om henne men det var ju ändå lite kul. Skadeglädje!
Jag kan se mig Malin framför mig när hon är trött på morgonen ska gå ut och åka bilen till skolan, men sitter fast för det är så mycket snö. Börjar skotta bort snön, ramlar hela tiden och är jätte irriterad! Hahah oherregud Malin :)!
När vi slutade skolan åkte vi hem till Emelie och Julia. Jag skulle klippa Emelie, klippte luggen på lilla Julia också. Vi fikade och pratade, det var trevligt!
Så himla söt Julia är(Emelies barn), jag ville bara ta med henne hem, haha! Så snäll unge, hon var glad hela tiden och gick runt och lekte och dansade oså. Jag älskar barn, så himla gulliga är dom.
Nu har jag, Magnus, Turbo och Malin ätit tacos precis. Snart ska vi spela monopol och jag ska vinna!!
I skolan
Våran lärare Thomas!
Mallan!
Albin!
Hos Emelie:
Julia!
Jag och Julia!
Så himla gullig hon är!

School!

Skrivet 2010-12-20 @ 08:43:33
Ska snart åka bussen till skolan.. På måndagar börjar jag 9.30, det är så störande för om jag åker bussen 8.23 så får jag vänta typ 50 minuter och det är inte alls kul, men åker jag 9.23 så kommer jag försent. Det är ju inte mycket försent jag kommer men det är inte så kul att komma försent varje gång.. Så nu brukar jag ibland ta den tidiga bussen och ibland den sena, smart av mig!
Jag är ganska trött men det som är mest jobbigt är att gå ut i den här kylan, jag hade mycket hellre stannat inomhus.. Jag tycker att snön är fin, men måste det vara så kallt(?) Jag får ta på mig massa lager kläder för att inte frysa ihjäl när jag ska gå ut!
Nu ska jag ta på mig och gå ner till bussen!
Tackohej!!
Sötis Flipp på bilden från när vi var hundvakt för några veckor sedan!

Loppis!

Skrivet 2010-12-19 @ 21:37:55
Idag har jag och Malin varit på loppis i Norrköping.. Båda vi hade massa saker som vi inte ville ha längre men tyckte de var onödigt att kasta det så vi bestämde oss för att åka på loppis.
Det gick inte alls så bra vi hade tänkt oss att sälja alla saker, det var inte så mycket folk där idag eftersom det har varit så dåligt väder(typ snöstorm?).. Det är så typiskt att det är jätte dåligt väder just den dag när vi har bestämt att åka in.. Menmen, inte så mycket att göra åt det nu!
Det var svin kallt där inne, jag var trött och en tant som hade sina saker vid ett bord brevid oss hade ju inte alla chips i påsen!!!! Hon var helt störd, trodde t.ex att hon kunde köpa en jacka av Malin för 30kr och sen sälja vidare den till andra för ett dyrare pris! Det var massa sånna lustiga saker hon gjorde! Hon kom till vårat bord och tog kläder och sa att vi fick ta något vid hennes bord, alltså att vi skulle byta saker med varandra.
Det värsta av allt var att hon inte fatta att hon var så äckligt jobbig, och hon fatta verkligen inte när vi sa att vi inte ville att hon skulle köpa våra saker för de pris hon ville, och att vi inte ville ha några fula saker från hennes bord. Hon försökte ju ändå bara lura oss i alla fall.! Vilken idiot säger jag bara! Hon förstörde en stor del av våran dag!
Det kändes ju lite ovärt att vi åkte in på loppis idag, men lite pengar tjäna vi iaf!
Nu har vi bestämt att vi år göra ett nytt försök någon annan gång efter nyår! Hoppas på bättre tur då och att den där kärringen inte är där då!
När jag kom hem hade Magnus varit duktig och städat<3
Så idag har vi lagat mat och kollat på film oså! Mys!

Igår...

Skrivet 2010-12-19 @ 07:56:27
Som jag skrev i förra inlägget så lagade ju Magnus mat igår, han var jätteduktig!
Malin och Turbo kom och hälsade på, vi spelade ett spel när man skulle ha 2 kort på huvudet.. Ett kort med en person och en med en plats, sen skulle man ställa frågor till de andra som var med och spelade om antingen plats eller personkortet så skulle man försöka komma på vem/vart det var. Sen kunde man få en ledtråd på antingen personen eller platsen. Få reda på första bokstaven i något av orden mm.. Det är ganska svårt att förklara :p Det var ett roligt spel men det var ganska svårt (även fast vi körde med den lättaste personen eller platsen som stod på korten, haha) !
Det var en bra lördag!
Magnus och jag!<3
Maten som Magnus lagade!<3
Turbo när vi spelade spel! :)
Malin! :)
Jag!
Magnus! :)<3

Lördagsmys!

Skrivet 2010-12-18 @ 19:58:23
Idag har det varit en härlig mys-lördag<3 Det gillas massor!
Det blev inget julbak idag, både jag och Magnus var så trötta förut så vi somnade.. Men det hinner vi med en annan dag :)
Magnus håller på och lagar mat nu, underbar pojkvän jag har!<3
Det blir lugnt hela kvällen, vi ska dricka vin och bara mysa!
Får se ifall Malin och Turbo kommer hit en sväng sen!
Bild på Älskling från Bulgarien!<3

Friday I'm In Love!

Skrivet 2010-12-18 @ 13:11:32
Igår var Magnus på julbord med jobbet:) Jag och Malin åkte hem till min mamma och åt chips, mat, pratade och skrattade massor.. Det var en mysig kväll!
Efter vi hade varit hos mammi åkte vi ner en sväng till Davidssons med det var inte speciellt kul där. Alla Magnus jobbarkompisar hade åkt hem, tråkiga? JA! Då hade inte vi någon lust att stanna kvar där heller.. Det blev att åka hem redan vid tolv!
På vägen hem blev vi stannade av polisen och jag fick blåsa, blev ju svin nervös!! Jag har haft körkort i över 2 år nu och aldrig blivit stannad.. Men nångång måste ju vara den första! Det gick ju såklart bra, så vi åkte hem till Gusum och sov!
Idag har vi myst hela morgonen! Skönt!
Får se vad som händer idag, tror i alla fall att vi ska julbaka lite :)

Apartment!

Skrivet 2010-12-17 @ 11:23:38
Nu kommer lite bilder på våran lägenhet! Den var inte alls fin i början men vi har målat om precis allt, lagt nytt golv mm. Jag och Magnus har varit jätte duktiga och fixat iordning allt själva! Vi har fått lite hjälp av Magnus pappa men det mesta har vi gjort! :)
Sängen!
Vardagsrummet!
Sängen!
Vardagsrummet!
Badrummet!
Hallen!
Köket!
Idag har jag inte gjort alls mycket. Tänker jämt att jag ska hinna med så mycket varje dag men aldrig hinner jag med det har tänkt, förstår inte hur det alltid kan bli så(?) aja..
Jag har i alla fall städat hela lägenheten. Sen har Malin varit och hälsat på en sväng :)
Nu ikväll har jag gjort fin kvällsmat till mig och baby och även gjort mackor som han ska få med sig till jobbet! Jag är en duktig fru!
Nu har jag inte tid att skriva mera, min fina pojkvän sitter och väntar på mig så vi kan fortsätta kolla ett avsnitt till av serien Chuck!
Våran kvällsmat och Magnus mackor till jobbet! Fint!

New In

Skrivet 2010-12-16 @ 13:03:58
Tights Monki-250kr
Tröja-HM-129kr
Mobilväska Monki-180kr
Foundation Make Up Store-225kr    Foundation borste Kicks-100kr
Jeans Bik Bok- 499kr

About me and my life!

Skrivet 2010-12-16 @ 10:01:19
Jag har bestämt mig för att börja blogga! Har velat göra det ett tag nu, men har inte haft internet eftersom jag och Magnus precis flyttat så tog det ganska lång tid innan vi fick det till lägenheten!
Jag kommer att blogga om mig själv och saker som händer i mitt liv.
Kommer även att lägga upp saker jag köpt, filmer, musik, smink och annat som jag tycker om!
Finis bild på mig och Malin från i somras!
Bild på mig och Malin från i somras!
Ha en fin dag mina vänner! <3

Välkommen till min nya blogg!

Skrivet 2010-12-13 @ 14:52:41